Consult online

a Doua Opinie – Chirurgie oncologică

Indiferent de afecțiune sau tipul de cancer cu care dvs. sau cineva apropiat a fost diagnosticat – ovarian, gastric, hepatic, colo-rectal sau de pancreas – fiecare diagnostic și plan de tratament vine cu propriile provocări și întrebări. Procedurile invazive sau minim invazive, cum ar fi HIPEC, PIPAC, chirurgia robotică sau laparoscopică, sunt doar o parte din spectrul larg de opțiuni terapeutice disponibile, fiecare cu specificitățile, avantajele și riscurile sale. Obținerea unei a doua opinii este crucială pentru a înțelege în profunzime toate aspectele legate de diagnosticul și tratamentul propus, inclusiv alternativele terapeutice și cele mai recente inovații în domeniu.

Beneficiile obținerii unei a doua opinii

Cum să procedați pentru a obține o a doua opinie?

Pregatiți dosarul medical al pacientului

cu toate informațiile medicale relevante: rapoarte de laborator, rezultatele imaginilor medicale, istoricul tratamentului, etc.

Completați datele pacientului

în formularul de mai jos și încărcați toate documentele și informațiile medicale.

În cel mai scurt timp posibil

cu toate informațiile medicale relevante: rapoarte de laborator, rezultatele imaginilor medicale, istoricul tratamentului, etc.

După primirea răspunsului

veți putea opta și pentru o consultație fizică (consultație clinică), necesară pentru o decizie finală corectă. În cadrul consultului, veți avea ocazia să discutați despre toate aspectele legate de diagnosticul și tratamentul propus, să puneți întrebări și să înțelegeți pe deplin toate opțiunile de tratament disponibile.

Luați decizia:

După primirea unei a doua opinii, evaluați informațiile și opțiunile discutate. Este important să cântăriți avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de tratament, în contextul nevoilor și valorilor personale.

Consultați-vă cu familia, prietenii sau consilierii de încredere dacă simțiți nevoia unui suport suplimentar în luarea deciziei.

Implementarea deciziei:

  • După ce ați luat o decizie, comunicați alegerea dvs. echipei medicale care vă va asista în implementarea planului de tratament ales.
  • Asigurați-vă că înțelegeți complet pașii următori, programările necesare și cum să vă pregătiți pentru tratament.

Suport continuu:

  • Amintiți-vă că obținerea unei a doua opinii nu este doar un pas în procesul de tratament, ci parte a unui angajament continuu pentru îngrijirea sănătății voastre. Echipa noastră rămâne la dispoziția dvs. pentru orice întrebări sau nelămuriri suplimentare pe parcursul tratamentului.
  • Considerați să vă alăturați unui grup de suport pentru pacienții cu cancer, pentru a împărtăși experiențe și a primi încurajări de la cei care trec prin situații similare.

În concluzie, a primi o a doua opinie medicală este un pas esențial pentru oricine se confruntă cu un diagnostic de cancer, oferindu-vă o perspectivă mai largă asupra opțiunilor de tratament și sporind încrederea în decizia finală luată. 

Echipa multidisciplinară coordonată de Dr. Bartoș este aici pentru a vă oferi acces la soluții de top în domeniul oncologic, asigurându-vă că primiți cele mai bune sfaturi și tratamente disponibile și dedicându-se sprijinului fiecărui pacient în parcursul său unic de îngrijire a sănătății.

Contactați-ne astăzi pentru a iniția procesul de obținere a unei a doua opinii și asigurați-vă că parcurgeți acest drum cu toate informațiile și sprijinul necesar pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru sănătatea dumneavoastră.

Completează formularul pentru a solicita a Doua Opinie – Chirurgie oncologică